نتایج جستجو برای عبارت :

اسید چرب ضروری چیست

 فروش اسيد نیتریکاسيد نیتریک :اسيدی است قوی همراه با خاصیت اكسیدكنندگی بالاگرید محصول : 1. اسيد نیتریک صنعتی 2. اسيد نیتریک آزمایشگاهی.خلوص : اسيد نیتریک 64%.شکل ظاهری : مایع شفاف.رنگ : زرد کمرنگ یا بی رنگ.فروش مواد اولیه شیمیایی صنایع مخلف برای دریافت قیمت با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید021-3601771809196537561
اسيد اگزالیک که اسيد اتاندیوئیک نیز نامیده می شود ، یک ترکیب آلی بی رنگ ، کریستالی و سمی است که به خانواده اسيدهای کربوکسیلیک تعلق دارد. اسيد اگزالیک به عنوان شستشوی اسيدی در شوینده های لباسشویی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر ترکیبات آهن نامحلول را به یون های محلول پیچیده تبدیل می کند ، که در از بین بردن لکه های زنگ زدگی و جوهر مؤثر است. به همین دلیل ، این یک عنصر اصلی بسیاری از آماده سازی های تجاری است که برای از بین بردن مقیاس از را
اسيد فرمیک ترکیبی است که از حیوانات و جانوارانی مانند مورچه، عقرب، سوسک و عروس دریایی منتشر می شود. این ترکیب که نوعی اسيد به حساب می آید در نگهداری سیلاژ به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در از بین بردن  کنه ی واروا این ماده می تواند بسیار موثر واقع شود. با این حال استفاده از آن در مقادیر معین همواره توصیه می گردد. استفاده از اسيد فرمیک در دما های کمتر منجر به عدم تبخیر این ماده و عدم از بین بردن کنه و سایر آفات موجود در کنه ها می شود.
 1? بی سی ای ای بی سی آی آی نقشی‌ اساسی‌ در متابولیسم بدن انسان ایفا می‌کند و به طور فعال از آن در درمان بیماری سیروز کبدی استفاده میشود.  2? والین:این آمینو اسيد در فرایند تولید انرژی درون بدن نقشی اساسی‌ ایفا می‌کند و از این طریق نقشی‌ مهم در قدرت فیزیکی‌ ما ایفا می‌کند.  3? لوسین:این امینو اسيد همچنین بخش اصلی‌ و مهم بسیاری از پروتئین‌ها را تشکیل میدهد و بنابراین در فرایند ترمیم عضلات نقشی‌ بسیار وسیع&zwn
 دانه های آن دارای حدود 10%روغن بوده که به رنگ زردکمرنگ متمایل به قرمز ودارای بوئی مطبوع می باشد.البته دانه ها سمی است.عمده ترین اسيدهای چرب تشکیل دهنده روغن هسته های نسترن کوهی به ترتیب:لینولئیکاولئیکآلفا–لینولنیکاستئاریکو پالمیتیک اسيد می باشند.اسيد لینولئیک و اسيد لینولنیک به ترتیب با 56-36 درصد و 29-20 درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص می دهند.حاوی بالاترین میزان اسيدهای چرب غیر اشباع با پیوند دوگانه ( PUFA )در این قسمت توضیح مختصری در
تمیز کردن با اسيد سیتریک 2:آینه در حمام تیره رنگ می شود، زیرا از آب، خمیر دندان و غیره پوشیده می شود. شما می توانید مخلوط بخار اسيد سیتریک با سرکه آینه راتمیز کنید. این مخلوط را در یک اسپری بریزید و روی آینه اسپری کنید و سپس آن را پاک کنید.برای تمیز کردن کف حمام خود، اسيد سیتریک را با آب گرم در یک سطل مخلوط کنید. در حین تمیز کردن کف، دستکش بپوشید. پس از خشک کردن، حداقل دو بار کف آب را تمیز کنیدتمیز کردن توالت با اسيد سیتریک :برای تمیزکردن توالت
پاسخ دکتر مجتبی نیکنامی، متخصص پوست مو زیبایی و مدیر مرکز زیبایی پوست:در کشور ما کلا به پرکننده‌های مصنوعی (Filler) «ژل» اطلاق می‌شود. بعضی‌ها هم از آن به‌عنوان کلاژن یاد می‌کنند درحالی که جدیدا از کلاژن به‌دلیل عوارض آن به‌ندرت در تزریقات زیرپوستی استفاده می‌شود.اسيد هیالورونیک (HA) یک پرکننده پوستی است که برای رفع چین و چروک پوست  ،اصلاح کردن چین‌های پوستی و شیارهای متوسط تا شدید کاربرد دارد (مانند خط خ
همه ی ما وقتی نام اسيد به گوشمان می خورد یاد خطرات و معایب آن می افتیم!! اما بهتر است بدانید اسيد ها اصلی ترین نقش را در صنایع گوناگون نظیر، صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع کشاورزی و بازی می کنند. در ادامه با چندی از این اسيد ها و کاربرد های آن بیشتر آشنا می شویم:اسيد کلریدریک: اسيد کلریدریک که با نام دیگر هیدروکلریک اسيد و یا جوهر نمک نیز شناخته می شود کاربرد های فراوانی در تهیه و تولید شوینده ها دارد.اسيد سیتریک: اسيد سیتریک نوعی اسيد خورا
لی فنول ها نوعی ترکیبات شیمیایی هستند که برای سلامتی مفیدند. این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی اند و معمولا در سبزیجات، میوه ها، حبوبات، شکلات، ادویه جات و برخی نوشیدنی ها یافت می شوند. خواص و مزایای پلی فنول ها به زیست فراهمی (میزان یک ماده در خون) و همینطور به مقدار مصرف آنها بستگی دارد. بهترین راه برای تامین مقدار روزانه مورد نیاز پلی فنول استفاده از مواد غذایی حاوی این ترکیب است.چهار نوع اصلی پلی فنول در مواد غذایی مختلف وجود دارد که ع
اسيد سولفوریکاسيد سولفوریک اسيدی بسیار قوی بوده که با هر درصدی در آب حل می‌شود و با نماد شیمیایی H2SO4 شناخته می شود . پی اچ ( pH ) این اسيد 0/5 ( 5 دهم ) می‌باشد . با توجه به ویژگی ضد خوردگی پلی اتیلن ، مخزن های پلی اتیلنی مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد اسيدی دارند .مخزن اسيد سولفوریکاز همین رو برای ذخیره بسیاری از انواع اسيد ها مانند اسيد استیک ، اسيد کلریدریک ، اسيد سولفوریک و اسيد فسفریک بدون نگرانی می توان از مخزن اسيد ( مخزن ذخیره اسيد ) پل
اسيدسیتریک در گوشتاسيدسیتریک یک عنصر اسيدی طبیعی است که در اکثر مرکبات یافت می شود.شما می توانید پودر اسيد سیتریک غذایی را در اکثر داروخانه ها یا فروشگاه های خوراکی خریداری کنید. هنگامی که با آب مخلوط می شود اسيد سیتریک رشد باکتری را متوقف می کند.گوشت به دلیل دارا بودن عوامل داخلی مساعد، محیط بسیار مناسبی برای فعالیت انواع میکروارگانیسم ها است و در صورت عدم کنترل مناسب عوامل خارجی، به سرعت فاسد می شود. از این رو یافتن روش های به روزی که ب
پلی لاکتیک اسيد PLAپلی لاکتیک اسيد یا اسيد پلی‌لاکتیکیا پلی لاکتاید (پی ال ایPLA) نوعی پلی‌استر آلفاتیک ترموپلاستیک قابل تجزیه زیستی و فعال زیستی می‌باشد که از منابع تجدید پذیر مانند نشاسته ذرت (در ایالات متحده و کانادا) کاساوا ریشه‌های چیپس یا نشاسته (عمدتاً در آسیا) یا نیشکر (در بقیه جهان) به دست می‌آید و در واقع نوعی مستربچ زیست تخریب پذیر میباشد. در سال 2010 پی ال ای بیشترین حجم مصرف نسبت به گونه‌های دیگر بیوپلاستیک را در
ویتامین ب 5 یا همان اسيد پانتوتنیک به گرما و رطوبت حساس است، بنابراین مصرف غذاهای فرآوری شده که در معرض روش‌های تولید دمای بالا قرار گرفته‌اند ممکن است برای پر کردن سطح بدن از این ویتامین کافی نباشند. این ویتامین عملکردهای حیاتی که ممکن است به حفظ سلامت کلی کمک کند، را انجام می‌دهد. یکی از این عملکردها، توانایی آن برای حمایت از سنتز هورمون‌ها در غدد آدرنال می‌باشد که ممکن است کمک کند با شرایط استرس زا مقابله کنید، از این رو به
اسيد سیتریک معمولا در مرکبات وجود دارد، اما به طور طبیعی در انواع میوه ها نیز هست. بعضی از میوه ها حاوی هشت درصد اسيد سیتریک می باشند که  میوه های ترش عمدتا دارای بیشترین درصد هستند. اسيد سیتریک طعم تلخی دارد.اسيد در سیتریک مرکبات:مرکبات دارای بالاترین سطوح اسيد سیتریک، اسيد اسکوربیک و ویتامین C می باشند. این میوه ها دارای طعم تیز و ترش هستند. مرکبات شامل گریپ فروت، پرتقال، لیمو، نارنگی، تنگلو، کلاکتین، کومکت و میوه یخی می باشند.&nb
در صورت داشتن دیابت باید از تخم کتان استفاده کنید 30 میلیون نفر در ایالات متحده با دیابت زندگی می کنند و بیش از دو برابر افراد مبتلا به پیش دیابت زندگی می کنند - تعداد آنها به طور مداوم در حال افزایش است . دانه های بذر کتان - و روغن بذر کتان - دارای بسیاری از ترکیبات تقویت کننده سلامتی با پتانسیل کاهش سطح قند خون و تأخیر در ایجاد دیابت نوع 2 (منبع 3Trusteded) هستند. در این مقاله ، در صورت داشتن دیابت ، مزایا و مشکلات جانبی خوردن دانه کتان و روغن
تفاوت بین روغن کبد و روغن ماهی چيست؟  بررسی اجمالیروغن کبد کبد و روغن ماهی دو مکمل سلامتی مختلف هستند. آنها از منابع مختلف ماهی آمده اند و فواید بی نظیری دارند. اگرچه به طور کلی ، روغن کبد cod یک نوع خاص از روغن ماهی است. فواید سلامتی روغن ماهی و روغن کبد cod از مقادیر بالای اسيدهای چرب امگا 3 حاصل می شود. اسيدهای چرب امگا 3 از بسیاری از سیستم های بدن پشتیبانی می کنند و ممکن است از شماری از بیماری ها جلوگیری کنند. بدن انسان نمی تواند اسيدهای
اسيد فسفریک:فرمول شیمیایی: H3PO4آنالیز : خلوص 85% و 54%انواع اسيد فسفریک : فسفریک اسيد خوراکی ، فسفریک اسيد صنعتینام های دیگر اسيد فسفریک : اورتو فسفریک اسيد ، فسفریک اسيد، محلول اسيد فسفریکسالانه در حدود 10 میلیون تن اسد فسفریک، H3PO4  ،در ایالت متحده ساخت می شود.اکثر اسيد (در حدود 80%)برای مصارف کشاورزی استفاده می شود،باقی مانده(در حدود 10%) آن بعنوان افزودنی در تمیز کننده ها به کار می رود،پاک کننده ها،تولیدات ه کش ها،بعنوان افزودنی خوراک دام
اسيد سیتریک در چه نوشیدنی هایی وجود دارد:اسيد سیتریک یا سیترات یک اسيد آلی است که در همه میوه ها وجود دارد، به ویژه در مرکبات، که برای آب میوه استفاده می شود. آب میوه در میزان اسيد سیتریک بسته به نوع میوه و استفاده از افزودنی های اسيد سیتریک متفاوت است. اداره غذا و داروی آمریکا اسيد سیتریک را در رژیم غذایی اسيد سالم می گذارد. اسيد سیتریک به عنوان نگهدارنده و طعم دهنده برای غذا و نوشیدنی ها استفاده می شود. افرادی که به اسيد سیتریک آلرژی دارند ب
استفاده از اسيد سیتریک در نان:نان به آن دسته از غذاها اطلاق می‌شود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می‌شود. اسيدسیتریک یک اسيد آلی ضعیف است که در مرکبات یافت می‌شود. این اسيد در حال حاضر به صورت پودر هم تولید می‌شود. این ماده معمولاً به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی استفاده می‌شود. هنگامی که با غذا مخلوط می‌شود، طعم ترش (اسيدی) به آن را می‌دهد و گاهی اوقات در غلظت‌های بسیار با
تا حالا فکر کرده‌اید داشتن کرم آبرسان برای پوست شما چقدر ضروري است؟ داشتن پوست شاداب و سرزنده باعث می‌شود که ما جوان‌تر دیده شویم. از طرفی دیگر، هر وقت خودمان را در آینه دیدیم، از لطافت و زیبایی پوست صورت‌مان به‌ وجد بیاییم و ناخودآگاه لبخند بزنیم. داشتن پوستی شاداب و بدون چین و چروک باعث می‌شود که ما احساس اعتمادبه‌نفس بیشتری کنیم و با امید بیشتری به امور روزمره خود بپردازیم.ضرورت آبرسانی به پوست چيست؟شاید برایتان جا
تیتراسیون یکی از تکنیک های شیمی می باشد که از آن برای تعیین درصد خلوص اسيد ها (اسيد فسفریک، هیدروکلریک اسيد، سولفوریک اسيد، اسيد استیک و.)  و باز ها، تعیین غلظت گونه ی مجهول و. استفاده می نمایند. تیتراسیون انواع گوناگونی دارد که عبارتند از:تیتراسیون اسيد و بازکمپلکسومتریاکسایش و کاهشو.هر کدام از این فرایند های بالا نیز به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند. در ادامه به شرح بیشتر تیتراسیون اسيد و باز می پردازیم.اسيد قوی و باز قویباز قوی با
ورق اسيد شوییورق های اسيد شویی معمولا از ورق های نورد گرم تولید می شوند. این نوع ورق با استفاده از اسيد هیدروکلریک طی مراحلی برای حذف ناخالصی های روی ورق (آلاینده های معدنی ، اکسیدها ، چربی ، زنگ زدگی و …) وارد استخرهای اسيد شده که پس از فرایند غوطه وری در این استخرها این نوع ورق را اسيد شویی شده می نامند.کاربردهای ورق اسيدشوییکاربرد این نوع ورق در مصارف ساختمانی ( تولید لوله های آب ، پروفیل و…) صنایع لوله سازی ، تولید مخازن ، کشتی سازی ،
اسيد سولفوریک ماد? شیمیایی است که در صنایع مختلف صنعتی، شیمیایی، صنایع غذایی، کشاورزی، تولید مواد بهداشتی و شوینده و . به کار گرفته می شود و خواص و ماهیت خود را متناسب با مصارف گوناگون حفظ می نمایند. ماهیت اسيد سولفوریک یا همان اسيد کلریدریک به صورت مایع با ویسکوریته بالا و بی رنگ می باشد و درون ظروف متنوع پلاستیک بسته بندی می شود تا برای خرید و فروش عرضه گردند. برای خرید اسيد سولفوریک می توانید به خرید اسيد سولفوریک ارزان  مراجعه ن
روغن کا برای سلامتی مزایایی دارد که برخی فقط در حد حرف هستند و بعضی هم از نظر علمی ثابت شده اند. در این مطلب ما فقط راجب خواص ثابت شده و نه آنهایی که نظر شخصی هستند! صحبت می کنیم: ازجمله: سلامت مغز، چشم، پوست و مو، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و عروق، سلامت استخوان و مفصل و کمک کننده بهبود سیستم تنفسی است. روغن کا چيست؟این روغن از دانه های سیاه گیاه کا تولید و به این نام: Brassica napus نیز شناخته میشود. این گیاه شبیه گیاهانی از خا
اسيد سولفوریک:اسيد سولفوریک یک oxoacid   گوگرد است که شامل دو oxo و دو گروه هیدروکسی به صورت کووالانسی به یک اتم گوگرد مرکزی متصل می شود.به عنوان یک کاتالیزور نقش دارد. این یک اسيد مزدوج از یک هیدروژن سولفات می باشد.اسيد سولفوریک یک مایع روغنی بی رنگ است.با آزاد شدن گرما در آب محلول می شود.از نظر فات و بافت ها فاسد می باشد. چوب و خیلی از مواد ارگانیک موجود در تماس با آن برخورد می کند ، ولی بعید است که آتش سوزی به وجود آید.تراکم 15 پوند / گالن.
اسيد سیتریک در قهوهدانه های قهوه حاوی حداقل 850 ترکیب مختلف است که به آن عطر و طعم خاص خود را می دهد. بسیاری از این ترکیبات اسيد هستند، آنها بخش مهمی از طعم قهوه هستند.اسيد سیتریک به غذاها طعم ترش می دهد و در مرکباتی مانند لیمو و پرتقال یافت می شود. اسيد سیتریک نقش مهمی در ترکیب زندگی متابولیگ گیاه دارد. در قهوه سبز، اسيد سیتریک همراه با اسيد مالیک و کینیک، مقدار قابل توجهی از اسيد قهوه را تشکیل می دهد. در طی فرآوری، اسيد سیتریک در سبزی ه
پیاز از قدیمی ترین گیاهان و صیفی جات و سبزی های ایران است این گیاه 3هزار سال قبل از میلاد توسط مصریان کشف شدبه طوری که از اسنادی که از کارگران اهرام مصر بجا مانده پیاز از مهم ترین غذا های آنها بوده است.وقتی پیاز خرد می شود سلول هایش آسیب می بیند و سلول های آلینیزز آن آمینو اسيد هایش تجزیه و  اسيد سولفولیک تولید می کنداسيد سولفولیک و پروپن سولفونیک اسيد، سریعاً توسط آنزیم دیگری (LFS) به کار گرفته شده و سین پروپنتیال اس اکسید تولید کندسین پروپن
استفاده از اسيد سیتریک در سس ها:اسيد سیتریک یک اسيد آلی که یک جزء از تمام موجودات زنده هوازی است. به وفور، در مرکبات یافت می شود و یک اسيد ضعیف است که به عنوان یک افزودنی در غذاهای فرآوری شده بیش از 100 سال به عنوان یک نگهدارنده، یک طعم دهنده و یک ماده امولسیون مورد استفاده قرار می گیرد.استفاده از اسيد سیتریک در غذاها و کنسروها برای ماندگاری طولانی مدت آنهاست.در سس های گوجه فرنگی اغلب اسيد سیتریک به آنها اضافه می شود. زیرا اسيدیته در گوجه فرنگی
این مطلب چکیده ای از جدیدترین مقالات معتبر پزشکی در سرتاسر دنیا درباره داروی پنتوپرازول است. در این مطلب با عوارض، نحوه استفاده، مقدار یا دوز مصرف و سایر نکات مهم درباره این قرص پرمصرف آشنا می شوید.پنتوپرازول چيست؟پنتوپرازول یک قرص خوراکی و تجویزی است که نام تجاری آن Pantosec است. این دارو بعنوان یک داروی عمومی بدون نسخه هم دردسترس است. داروهای عمومی معمولا از داروهای تجاری ارزانتر هستند. پنتوپرازول در 3 شکل وجود دارد: قرص خوراکی، سوسپانسیو
تاثیر اسيد سیتریک بر موموهای شما بر رفتار و خلق شما تأثیر می گذارند. 88 درصد ن معتقدند که موهایشان باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می شود. پس برای سالم نگهداشتن موها باید از شامپوی مناسب استفاده کرد.آب لیمو یک ماده مراقبت کننده مو است که به رشد مو کمک می کند. ویتامین C در آب لیمو موجب افزایش رشد مو می شود و باعث می شود که مو قوی تر شود. حاوی مقادیر بالا ویتامین، اسيد فولیک و ویتامین B و همچنین مواد معدنی مانند منیزیم، کلسیم و فسفر است. اسيد سیتر
تیتراسیون یکی از تکنیک های شیمی می باشد که از آن برای تعیین درصد خلوص اسيد ها و باز ها، تعیین غلظت گونه ی مجهول و. استفاده می نمایند. تیتراسیون انواع گوناگونی دارد که عبارتند از:تیتراسیون اسيد و بازکمپلکسومتریاکسایش و کاهشو.هر کدام از این فرایند های بالا نیز به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند. در ادامه به شرح بیشتر تیتراسیون اسيد و باز می پردازیم.اسيد قوی و باز قویباز قوی با اسيد قوی اسيد ضعیف با باز قوی اسيد قوی با باز ضعیف باز ضعی
کمد نگهداری مواد چيست؟کمد نگهداری مواد بصورت یک کابین ایمن برای نگهداری مواد شیمیایی و آلی، مواد اسيدی و باز  در محیط های آزمایشگاهی کشور طراحی می شود. وجود چنین کمدی برای محیط های آزمایشگاهی به منظور دفع برخی از مشکلات زیر ضروري است.اثر تخریبی مواد شیمیایی از جمله خوردگی، پوسیدگی، تغییر رنگ و… روی مکان نگهداریآلودگی آزمایشگاه ها و فضاهای بسته با بخارهای حاصل از تبخیر مواد شیمیاییکاهش آلودگی و صدمات فردی در اثر تنفس هوای آلوده و یا
اسيد سنج دیجیتال HI98115، اسيد سنجی اختصاصی برای کشت گلخانه ای و به صورت ویژه کشت های بدون خاک یا اصطلاحا هیدروپونیک (کشت آبی) است. در این گونه از انواع کشت، مواد غذایی به صورت محلول در اختیار ریشه گیاه قرار می گیرد. تنظیم pH محلول های تغذیه ای به جهت حفظ و تداوم رشد گیاهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، خصوصا استفاده از محلول ها به صورت چرخه ای و در سیکل های رفت و برگشتی است بنابراین تنظیم اسيدیته امری ضروري خواهد بود که این اسيد سنج دیجیتال می
اسيد استیک اسيدی خوراکی به حساب می آید این ماده در گرید خوراکی برای مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد و با نام سرکه شناخته می شود.سرکه پی اچ پایینی دارد و طعم اسيدی آن را به وضوح می توان در مواد غذایی حس نمود.اسيد استیک خالص را با نام اسيد استیک گلاسیال می شناسند. این نوع از اسيد استیک در دمای 16 درجه ی سانتی گراد یخ می طند و منجمد می گردد.نام گذاری اسيد استیک؟نام «اسيد استیک» رایج‌ترین و رسمی‌ترین نامی است که توسط IUPAC برای
ساندویچ پانل ضد اسيد نوعی از پانل هستند که در دو نوع سقفی و دیواری قابل تولید میباشد. یکی از تفاوت هایی که این نوع پانل با پانل های دیگر دارد نوع روکش آن است . برای روکش این نوع پانل ها به جای ورق های گالوانیزه از ورق های فایبر گلاس استفاده می‌شود. فایبر گلاس از مواد نفتی و پشم شیشه استفاده می‌شود. این نوع از ورق ها مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد شیمایی و اسيدی دارد. عمر این ورق ها بالای 30 سال می‌باشد و به خاطر دوام بالایی که در برابر اس
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر می‌باشد. بذر خشخاش دانه ای از گیاه خشخاش است. افراد برای درمان آسم، یبوست، سرفه، اسهال ناشی از عفونت، مشکلات خواب و تشخیص بیماری به نام فیستول وزیکوانتریک، خشخاش را بصورت خوراکی مصرف می کنند. در غذاها از تخم خشخاش در تهیه کیک، شیرینی، نان یا فرنی استفاده می شود. در صنعت، از روغن بذر خشخاش برای تهیه صابون، رنگ و لاک استفاده می شود.مواد تشکیل دهندهدر خشخاش حدود 25 نوع آلکالوئید یافت می‌شود که مهمترین

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

ساخت کباب پز تابشي و تجهيزات رستوران حرف من دکتر محمد معتقد لاريجاني Robert Anna Christy Pamela خدمات زيبايي پوست و مو اسکين هير Diana سازمان جوانان هلال احمر